Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mediekoncept.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5536
ONLINE MARKEDSFØRING | Mediekoncept

Online markedsføring

Online markedsføring er for dig som gerne vil positionere jeres virksomhed online, og skabe salg gennem målrettet annoncering til jeres målgruppe!
Der er mange fordele ved at markedsføre sig online, og en af dem er at du undgår at spilde annoncekroner på folk som ikke er interesserede i jeres produkt!

Ingen virksomheder er ens, og der er derfor et behov for at udarbejde en skræddersyet strategi, som passer til netop din virksomhed!
Hos Mediekoncept får du erfarne rådgivere og en samarbejdspartner som aktivt hjælper jer med at få succes online!

Nedenfor kan du læse mere omkring de forskellige muligheder inden for online markedsføring.

SEO (Søgemaskineoptimering):
SEO er kort fortalt et samlet udtryk for alt det du kan gøre for at blive mere synlig i søgemaskinernes organiske resultater. Her er det vigtigt at vide hvad potentielle kunder søger efter, for at målrette indsatsen mod disse søgeord. Fordelen ved SEO er at du hurtigt vil kan mærke resultaterne i form af mere trafik til hjemmesiden, og det bliver nemmere for kunderne at finde dig.

Google Adwords:
Google Adwords består af online annoncer som bliver vist i relevante søgeresultater, for på den måde at lokke den interesserede ind på virksomhedens hjemmeside. Fordelen er at du kun betaler pr. klik, og metoden er meget fleksibel i det at man hele tiden kan optimere for at skabe bedre resultater.

Facebook Annoncering:
Annoncering på Facebook er meget effektivt, da du kan lave en meget præcis segmentering af målgruppen. Der er flere forskellige annonceringsmuligheder, så uanset om du vil have flere likes, øge omsætningen eller øge kendskabsgraden, så er Facebook markedsføring et effektivt værktøj.

Er du interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe jer? Kontakt os for en uforpligtende snak omkring mulighederne for jeres virksomhed.

SKRIV TIL OS

Kontakt

 

Mediekoncept
Møllegade 32
8000 Aarhus
CVR: 38566865

Selvbetjening

Videoguide
Nyhedsmail
Cookies