Grafisk design / Fotografi

I ved helt sikkert at markedsføring af jeres virksomhed er essentielt for at få succes. En virksomheds identitet er mere end et logo. Det er virksomhedens ansigt udadtil og er det som adskiller jer og jeres produkt fra konkurrenten.
Hos Mediekoncept skaber vi kreative løsninger som er gennemtænkte og som skaber opmærksomhed omkring netop jeres virksomhed.

Vi forpligter os til at levere arbejde af høj kvalitet, og I er som kunde med under hele processen for at sikre det bedste resultat.
Uanset om I skal have skabt en brand identitet eller have re-designet jeres nuværende, så er vi klar til at hjælpe. Vi kan byde ind med alt lige fra logodesign til tryksager og designmanualer, og har mange års erfaring.

Billeder er også et af de bærende elementer i jeres markedsføring. Billeder er med til at skabe troværdighed omkring jer og jeres virksomhed. Det giver personlighed og viser at I står ved jeres produkter.
Hos Mediekoncept har vi en fast fotograf tilknyttet som har mange års erfaring. Vi er behjælpelige med alt fra portrætbilleder til billeder af arbejdssituationer og produkter. Sammen planlægger vi fotografbesøget, så vi er sikre på at vi dækker hele virksomheden og dine ønsker.

Er du interesseret i at høre mere, se nogle af vores referencer eller noget helt tredje, så kontakt os for en uforpligtende snak.

SKRIV TIL OS

Kontakt

 

Mediekoncept
Møllegade 32
8000 Aarhus
CVR: 38566865

Selvbetjening

Videoguide
Nyhedsmail
Cookies